Herfst Koers Dag

Leer koersen vanuit je hart zodat je meer voldoening, ontspanning en bezieling ervaart in je carrière

Vrijdag 10 november 2017 in conferentiecentrum Samaya, Werkhoven (nabij Utrecht)

Speciaal ontwikkeld voor professionals die vanuit verbinding met hun intuïtie helder willen krijgen welke koers ze willen varen in hun werk.

Start nu met vertragen en boek deze dag voor jezelf!

Herken je dit:

 • Je wilt meer ruimte om te doen wat je belangrijk vindt maar je hebt geen tijd om daar over na te denken
 • Je krijgt heel veel voor elkaar maar vraagt je steeds vaker af voor wie je het allemaal doet
 • Je hebt je zaakjes op orde maar je wilt meer plezier in je werk
 • Je wilt graag waarde toevoegen en van betekenis zijn vanuit de inspanning die je levert
 • Je loopt heel hard maar vraagt je af of je wel de goede kant op loopt

Je hoort jezelf soms denken: wil ik nog wel wat ik doe? Doe ik wel wat ik echt wil? Je hebt behoefte aan tijd en rust om na te denken en te voelen wat je wilt. Je hebt geprobeerd dingen op een rijtje te zetten maar je blijft in cirkeltjes ronddraaien. Je bent gewend om dit soort dingen vanuit je hoofd op te lossen, kloppend te maken, maar dat lukt gewoon niet. Je hebt misschien vaag het idee dat je iets anders wilt, maar wat?

Kan het ook anders? Ja, het kan zeker anders!

Hoe zou het zijn om:

 • Vanuit een diepere verbinding met jezelf en je hart te werken?
 • Je intuïtie gericht in te kunnen zetten op je werk?
 • Een heel helder idee te hebben waar je in de toekomst naar toe wilt?
 • Vanuit je persoonlijke missie je koers te bepalen?
 • Regie te nemen over je carrière?


Tijdens deze dag ga je je aandacht helemaal op je zelf en je werk richten. En onderzoeken welke stap jij kunt maken om meer in verbinding te komen met je carrière. Nadenken over je eigen koers en ontdekken wat je intuïtief hierover al weet. Je staat vanuit je hart en je intuïtie stil bij je diepere verlangens met betrekking tot je loopbaan.

Je bent een succesvol mens, ook in de ogen van anderen en toch mis je iets. Wil jij ontdekken hoe je je werk kunt neerzetten vanuit jouw persoonlijke missie zodat je meer voldoening en plezier gaat ervaren? Dan is deze trainingsdag wat voor jou.

Wat levert deze dag je concreet op?

Je krijgt inzicht in waar je precies staat in je werk op dit moment. Je komt tot rust, fysiek en mentaal. Je herstelt of verdiept het contact met je intuïtie en leert hoe je deze in je werk kunt gebruiken. Je krijgt zicht op je persoonlijke missie en gaat naar huis met een concreet plan. Je krijgt een heldere blik op je eigen toekomst waarin ruimte is voor plezier en gemak. En je maakt een frisse start met wat jij verlangt te realiseren als jouw unieke bijdrage.

En tenslotte, je organisatie krijgt een medewerker die opgefrist en intern gemotiveerd weer aan het werk gaat.

Wat krijg je allemaal op deze dag?

 • Begeleiding van twee coaches: een business coach en een intuÏtief coach
 • Je werkt in een groep waarbij je leert van elkaar en ook veel persoonlijke aandacht krijgt
 • Een set tools om jezelf rustig en helder te maken, je op te laden en je te verbinden met je hart
 • Een persoonlijke reset, zodat je jezelf volop de ruimte kunt geven om vanuit ontspanning naar jezelf en je werk te kijken
 • Een goedverzorgde, kleurrijke vegetarische lunch
 • De fijne sfeer van een prachtige locatie
 • Inspiratie om na deze dag in je dagelijkse praktijk nieuwe inzichten vast te houden en daadwerkelijk vorm te geven

 

PLUS een vervolgtraject:

 • Twee opdrachten die je na afloop per mail toegestuurd krijgt (de eerste na twee weken en de tweede na vier weken na de HerfstKoersDag) - deze opdrachten helpen je verder te verdiepen op wat je op de HerfstKoersDag hebt aangereikt gekregen.
 • Een gratis telefonisch of mail consult dat je tot drie maanden na afloop kunt inplannen bij een van ons.

Ervaringen van anderen

Over Annemiek:

“Annemiek is open en eerlijk en biedt een veilige omgeving. Weet precies wat ze doet. Weet te confronteren. Gebruikt humor. Ziet de non-verbale communicatie en verweeft dit moeiteloos met het verhaal wat ze hoort tot een haarscherpe analyse. ”

“Annemiek heeft een enorme kennis over het ontwikkelen van mensen en organisaties maar ze spreekt vooral aan door haar enorme betrokkenheid en bevlogenheid die heel aanstekelijk is.”

“De coaching heeft mij veel gebracht meer dan ik had verwacht. Ik heb mij enorm gezien gevoeld door Annemiek. Heel fijn was dat. Heeft me weer stap verder gezet. Ik weet nu waar ik naar toe wil.”

“Annemiek geeft op fijne en bijzondere wijze vorm aan de bijeenkomst van ons team. Zoveel warmte, begrip geduld, maar vooral ook de fijne manier waarop je woorden kon geven aan dat wat er gebeurde, visueel en gevoelsmatig. Daarin ben je echt een kanjer. En ik kan nog veel van je leren."

Over Marie:

“Het is erg prettig om in de waan van alledag even met jezelf bezig te zijn. Marie is intuïtief maar ze werkt toch praktisch aan problemen. Verder heeft ze veel humor en er wordt tijdens sessies ook veel gelachen.”

“Zuiver. Zonder invullingen. Meelevend. To-the-point. Jij bent niet iemand die focust op eventuele problemen of drama’s, gelukkig maar. Dat is juist je kracht. Je doet gewoon wat er op dat moment aan de orde is."

“Voor mij is Marie een geweldige leermeester. Ze stemt de coaching af op allerlei niveaus: hoe zit ik in mijn vel, wat heb ik nodig, wat kan ik hebben. Haar kennis en ervaring maken dat ze in staat is helemaal op je in te tunen. En, ze heeft een geweldig gevoel voor humor. Niet onbelangrijk omdat ik in een veld werk waar het makkelijk te serieus of zwaar op de hand kan worden."

“Jij helpt mij om een ander iemand te worden terwijl ik wel mezelf blijf. Je helpt me op een bepaalde manier opnieuw geboren te worden."

Wat kun je verwachten op deze dag?

Tijdens de HerfstKoersDag is er volop ruimte om je te bezinnen op je carrière en om je verlangens hieromtrent te (her)ontdekken. Ontspanning, plezier en humor zijn voor ons belangrijke ingrediënten om deze dag samen met jou tot een succes te maken.

Wat gaan we allemaal doen?

We werken met: geleide meditatie, visualisatie, reflectie, feedback, uitwisseling, spiegeling, persoonlijk onderzoek, gerichte opdrachten, kennisoverdracht, energetische en creatieve werkvormen.

Voor wie is de HerfstKoersDag bedoeld?

Deze dag is speciaal ontwikkeld voor professionals die vanuit verbinding met hun intuïtie helder willen krijgen welke koers ze willen varen in hun werk.

Geschikt voor mensen die eraan toe zijn een dag lang de ruimte te nemen om zich te bezinnen op hun carrière. En er naar uitzien de toekomst met een fris gemoed en vol inspiratie tegemoet te treden.

Als je twijfelt, neem contact op!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 10 november 2017

Tijd: van 9.00 uur tot 17.00 uur (inloop 9.00 tot 9.30 uur)

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven (nabij Utrecht)

Investering: € 247,- exclusief BTW.

Kom met een paar collega’s!
Meld je je aan met meerdere mensen tegelijk, dan betaal je per persoon € 20,- minder.

Geef je snel op, het aantal plaatsen is beperkt!

De Trainers

Annemiek Hormann (1960) begeleidt mensen en organisaties bij het werken aan professionele en persoonlijke groei. Ze werkt vanuit hoofd, hart en handen (naar resultaat) en helpt mensen vanuit eigen kracht en missie te leven. Ze versterkt het authentiek vermogen van mensen en organisaties. Zij observeert scherp en geeft direct terug wat ze ziet aan belemmeringen en kwaliteiten in het hier en nu.

Haar stijl is liefdevolle confrontatie. Dat helpt mensen om grote stappen te gaan zetten. Door haar empathische en waarderende stijl creëert ze een veilig werk- en leerklimaat. Annemiek is doelgericht en praktisch en zoekt altijd naar het concreet resultaat. Annemiek werkt graag met verrassende werkvormen. Daarmee richt ze zich afwisselend op verdieping en verlichting (humor). Ze is gewend om flexibel op diverse niveaus te schakelen en resultaten te beïnvloeden.

Achtergrond: Social work, dramadocent, eerstegraads lesbevoegdheid, ervaren HBO docent trainer en onderwijs ontwikkelaar. Al 15 jaar zelfstandig coach en trainer met een bloeiende succesvolle praktijk. Gecertificeerd coach en trainer CRKBO LVSB.

Marie Bruins Slot (1971) is intuïtief coach, trainer en masseur in het bedrijfsleven. Hartgedragen werken is voor haar een vanzelfsprekendheid. Doordat zij met energiewerk en met het lichaam werkt, weet zij in elke groep een stevige basis van veiligheid en helderheid neer te zetten. Ze heeft al veel werknemers van bedrijven geholpen om hun werk op een meer ontspannen en bezielde manier te kunnen doen.

Haar kracht ligt erin dat zij de ander volledig kan zien voor wie hij of zij is waardoor oude overtuigingen kunnen worden losgelaten of minstens losgeweekt. Daarnaast voelt zij feilloos aan wat het punt is waaraan te werken. Haar stijl van trainen kenmerkt zich door zachtheid, lichtheid, humor, passie en verbinding.

Marie heeft 17 jaar ervaring met intuïtieve ontwikkeling en energiewerk en geeft sinds 2004 trainingen en workshops. Ze volgde vele opleidingen op het gebied van massage en is meervoudig gediplomeerd reader en healer met ruim 12 jaar praktijkervaring. Ze blijft zich steeds verder verdiepen in intuïtieve ontwikkeling, training en coaching.

HerfstKoersDag 2017

Annemiek Hormann
www.annemiekhormann.nl |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-29456020

Marie Bruins Slot
www.massenza.nl |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-48860037

Wil je ons helpen meer bekendheid aan de HerfstKoersDag te geven? Deel dan deze link op Facebook en LinkedIn!

Marie Bruins Slot & Annemiek Hormann
Marie Bruins Slot & Annemiek HormannFoto door Julia Nout