Massenza kan ook jouw bedrijf helpen het ziekteverzuim omlaag te brengen en het rendement te verhogen

Stijgende kosten door uitval van werknemers kunnen een grote bron van zorgen vormen. Het personeel is vaak het grootse kapitaal dat een onderneming bezit. Daarom is het zaak om er zuinig op te zijn. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Massenza ondersteunt jou graag bij het gezondheidsbeleid van jouw bedrijf. Onze stoelmassages, trainingen en workshops helpen het ziekteverzuim omlaag te brengen en het rendement te verhogen.

Wij leren jouw werknemers dat productiviteit en ontspanning in het werk heel goed samengaan!

Marie Bruins SlotMarie Bruins Slot heeft in 2003 Massenza opgericht.
Sindsdien verzorgt zij met Massenza stoelmassages bij bedrijven en op evenementen.
Zij maakt gebruik van een poule van gediplomeerde, professionele en enthousiaste collega stoelmasseurs die haar bijstaan.

Lees hier wat klanten zeggen over Massenza

"Marie is een enthousiaste, betrokken en zeer ervaren masseuse op wie alle medewerkers zeer gesteld zijn. Zij komt ons één keer per maand verwennen met een stoelmassage. Iedereen is uitermate tevreden over haar kwaliteiten. Ik kan haar dan ook ten zeerste aanbevelen."

"Als je van een ontspannende, maar stevige massage houdt ben je bij Marie aan het juiste adres. Ze masseert niet op de automatische piloot, maar voelt voortdurend haarfijn aan wat je lichaam nodig heeft en past zich daaraan aan"

"Naast de professionele werkwijze van Marie is het ook een partner waar ons kantoor op zeer prettige wijze mee heeft samengewerkt."

"Sinds een aantal jaar geeft Marie van Massenza stoelmassages bij ons op kantoor. Het is nooit moeilijk om deelnemers te vinden en er is altijd een vaste groep die enorm blij is wanneer de datum van de stoelmassage intern wordt gecommuniceerd.

Binnen onze organisatie werkt een groot aantal collega’s intensieve dagen achter de computer. De stoelmassages worden gezien als een noodzakelijk onderhoud aan lijf en leden maar ook als zeer prettig ervaren door de professionele maar ook persoonlijke benadering van Marie.

Haar aandacht voor hoofd, armen, rug, nek, handen en schouders is zeer gericht. De massages zijn stevig en toch zacht, waardoor mijn collega’s en ik ervaren dat er tijdens en na de massage echt iets gebeurt.

Pijnpunten worden weggenomen maar wij worden ons ook opnieuw bewust van ons lichaam en hoe belangrijk het is om daar zorgvuldig mee om te gaan. Niet alleen tijdens werktijden maar ook daarbuiten!

Wij zijn een internationale organisatie met veel buitenlandse werknemers voor wie de stoelmassage vaak een nieuwe ervaring is. Zij zijn zonder uitzondering zeer positief! Regelmatig ontvang ik bedankjes voor het organiseren van de stoelmassage en de vraag om hen alvast op de lijst te zetten voor de volgende massagedatum!."

Massenza in het Utrechts Nieuwsblad

Massenza in het Utrechts Nieuwsblad