Stoelmassage

Heeft u werknemers met:
• vastzittende schouders?
• een verkeerde lichaamshouding tijdens het werk?
• de gewoonte om veel te veel uren te maken achter de computer, ook privé?
• de neiging om erg 'in hun hoofd te zitten' en te weinig in hun lijf?
• chronische stress of RSI?

Wat kunt u verwachten bij Massenza?

Regelmatige stoelmassage van uw werknemers verlaagt het kortdurend ziekteverzuim. Ook minimaliseert u met stoelmassage het risico van RSI-klachten. De masseur heeft een monitorfunctie. Daardoor signaleert de masseur beginnende klachten tijdig en pakt deze meteen aan. Tijdens de massage besteedt de masseur extra aandacht aan klachten. Als extraatje krijgt uw werknemer adviezen over houding en beweging en krijgt hij passende oefeningen mee.

Resultaat van een bedrijfsmassage

Een stoelmassage verhoogt de productiviteit. Het ontspant direct en vergroot de concentratie. De massage vergroot ook het lichaamsbewustzijn van de werknemer vergroot. Dat betekent dat hij van binnenuit kan voelen hoe hij zit en of hij recht of scheef zit. Verder voelt hij of hij bijvoorbeeld goed ademhaalt. Het zorgt ervoor dat iemand sneller wisselt van lichaamshouding. al deze factoren dragen in belangrijke mate bij aan het voorkomen en verhelpen van klachten.

De werknemer voelt zich door de stoelmassage meteen beter met:
• meer energie
• een betere concentratie
• een helder hoofd
• meer ontspanning

bedrijfsmassage

Massenza heeft ruim 14 jaar ervaring
met stoelmassage bij bedrijven en dat is voelbaar!

Massenza werkt in heel Nederland, met Utrecht als uitvalsbasis.

Als u uw bedrijf graag gezond wilt houden, kan Massenza zeker iets voor u betekenen!
Neemt u gerust even contact op voor een afspraak. Massenza komt graag bij u op kantoor voor een kennismaking met de stoelmassage en een eventuele inventarisatie van de klachten binnen uw bedrijf. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte en kan vrijwel direct een pilot worden gestart.

Vraag nu een gesprek aan om in aanmerking te komen voor een gratis demonstratie op jouw kantoor: 06-48860037

Vraag meteen een offerte aan als je al weet hoe waardevol stoelmassage is voor je personeel

MASSENZA HEEFT RUIM 14 JAAR ERVARING MET STOELMASSAGE BIJ BEDRIJVEN EN DAT IS VOELBAAR!

Fiscaal voordeel

Het inzetten van stoelmassage bij bedrijven is sinds 21 december 2001 volledig fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, zelfs als van de medewerkers een eigen bijdrage wordt gevraagd. Ook de BTW is verrekenbaar. Non-profit organisaties kunnen de massages in mindering brengen op hun loonheffing.

Een stoelmassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking en aftrekbaar voor de belasting:

  • U hebt als werkgever een arbo-plan.
  • De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arbo-plan.
  • De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
  • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé-besparing voor de werkneme

Tarieven

Voor bedrijven reken ik met een uurtarief. Het tarief wordt gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever en de duur van het af te sluiten contract. Er geldt een minimale afname van twee aaneengesloten uren.

Zijn er vragen over tarieven en/of mogelijkheden?
Neem gerust contact op! Ik stuur je graag vrijblijvend een offerte.

Wat klanten zeggen over Massenza

"De stoelmassages van Marie zijn niet alleen heel prettig en laagdrempelig maar ook zeer effectief: sinds Marie iedere twee a drie weken langskomt op ons kantoor, wordt er minder geklaagd over tintelende armen en stijve spieren. Marie voelt goed aan wat je nodig hebt en heeft een nuchtere en persoonlijke benadering. Na haar stevige massage stap je met hernieuwde energie naar buiten. Daarnaast maakt ze je bewust van het belang van een goede ademhaling en werkhouding om klachten te voorkomen."

"De stoelmassages die Marie bij ons op kantoor verzorgt, kunnen mij nooit lang genoeg duren. Ook de langere tafelmassages in haar eigen praktijk zijn elke keer weer een weldadige luxe. Zeker als je van een ontspannende, maar stevige massage houdt ben je bij Marie aan het juiste adres. Ze masseert niet op de automatische piloot, maar voelt voortdurend haarfijn aan wat je lichaam nodig heeft en past zich daaraan aan."

"Marie heeft voor onze Amsterdamse vestiging ruim vijf jaar wekelijks stoelmassages verzorgd. Haar interne pr was dermate goed dat er een wachtlijst was om bij haar 'onder handen' te mogen komen. Ze verstaat de kunst om medewerkers laagdrempelig uit te nodigen om ook verder te kijken dan op puur fysieke wijze naar hun lichaam waardoor mensen niet alleen niet alleen een lichamelijke opfrisbeurt kregen maar ook geestelijk verruimt naar buiten kwamen. Naast de professionele werkwijze van Marie is het ook een partner waar ons kantoor op zeer prettige wijze mee heeft samengewerkt."

"Marie is een enthousiaste, betrokken en zeer ervaren masseuse op wie alle medewerkers zeer gesteld zijn. Zij komt ons één keer per maand verwennen met een stoelmassage. Iedereen is uitermate tevreden over haar kwaliteiten. Ik kan haar dan ook ten zeerste aanbevelen."

Vraag nu een gesprek aan om in aanmerking te komen voor een gratis demonstratie op jouw kantoor: 06-48860037

Vraag meteen een offerte aan als je al weet hoe waardevol stoelmassage is voor je personeel

MASSENZA HEEFT RUIM 14 JAAR ERVARING MET STOELMASSAGE BIJ BEDRIJVEN EN DAT IS VOELBAAR!